Bericht versturen
Thuis

Elite Tree Technology

China Elite Tree Technology certificaten
China Elite Tree Technology certificaten
Goede steun-levering

—— Sudhir Jha

Zakelijke relatie 3 jaar, grote partner voor LCD vertoning zijn geweest.

—— Marcos Vetta

Op tijd levering. En de steun is goed en snel.

—— Carolina Fasio

Snelle reactie en grote steun die ik van het zeer houd. Sterk R&D-team aan 1st keer pas voor aangepaste vertoning, Goede kwaliteit!

—— Weree van Daniel

Ik ben online Chatten Nu

Elite Tree Technology

1 2
Elite Tree Technology Elite Tree Technology
workshop workshop
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 200~500
Jaarlijkse omzet : 1 Million-1.5 Million
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 90% - 100%

De Technologie van de eliteboom gespecialiseerd in verkoop van LCD/LCM/TFT-liquide crystale displays. Zijn producten worden wijd gebruikt op stroom eind, numerieke controle, Instrumentatie, medische apparatuur, veiligheid, het materiaal Industriële automatisering van de belastingscontrole en andere gebieden.


De Technologie van de eliteboom kan diverse specificaties van TN, STN, FSTN verstrekken. TFT LCD-de schermen en aangepaste oplossingen.


De Technologie van de eliteboom met onafhankelijke onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden, en meer dan 5 jaar ervarings van de volledige faciliteiten van het kwaliteitspersoneel, redelijke workshoplay-out, geavanceerd materiaal, professionele technische ondersteuning, en voor de leverancier aan ons bedrijf in de LCD de klantensteun en het vertrouwen op lange termijn van de paneelindustrie.
 
De Technologie van de eliteboom heeft het vermogen van de productie van lage machtsconsumptie, wijd het bekijken hoek en het uitbreiden van temperatuurwaaier van LCD modules. Ons faciliteiten en mechanisme zijn van Taiwan en Japan. Wij hebben een efficiënte verwerving, productie en kwaliteitscontroleprocessen, die een snelle levering met de producten van uitstekende kwaliteit en concurrerende prijs verzekeren.

 

Voorts heeft ons bedrijf ISO 9001, ISO14001-certificatie evenals RoHS, BEREIK overgegaan


Dank u voor het kiezen van de Technologie van de Eliteboom, samenwerking op lange termijn en gemeenschappelijke ontwikkeling, zullen wij u van ganser harte dienen!

Contactgegevens
Elite Tree Technology

Contactpersoon: Mr. John Shu

Tel.: 86-13825727200

Fax: 86-769-8300-8506

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)